78190

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


jkala --- 20. 7. 2004
Re: cukernatění medu

To nevím, ale silně přehřátý květový med neztuhne ani mně.
Jen na okraj: protože med obsahuje cukry ( jednoduché i složité ) nemůže
"cukernatět", med krystalizuje, tuhne. Myslím, že už pouhé používání správné
terminologie může v očích laické veřejnosti pozvednout jim známého včelaře
na úroveň odborníka. A u odborníků se nakupuje ( nejen med ) nejlépe:-)).
Letos se mi konečně podařilo téměř všechen květový med zpastovat a nijak ho
tepelně neupravovat. A on už stejně po mně nikdo ani jiný med nechce.
Protože kdo chce zdravě žít, konzumuje med od místního včelaře ( regionálně
specifické druhy pylu, posílení imunity atd. )
Pepa Kala

----- Original Message -----
From: Jiří Vávra <vavraj/=/centrum.cz>
To: <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Tuesday, July 20, 2004 9:33 PM
Subject: cukernatění medu


Může mi někdo prozradit jak to dělají distributoři, že medy v obchodech
necukernatí. Mě zcukernatí za 14 dní. Dík za radu!


---
Odchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
Verze: 6.0.725 / Virová báze: 480 - datum vydání: 19.7.2004


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6625


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu